Ergonomioplæg

Ergonomioplæg

En god sundhedskultur

En god sundhedskultur i virksomheden kan være afgørende for om en medarbejder udvikler skavanker, eller om han er i stand til at fange dem i opløbet.


At holde hinanden op på hyppige pauser med små øvelser, eller have en aftale om at alle selv henter deres kaffe/kopier - gerne på en anden etage - eller at der ikke bliver set skævt til når man rejser sig og tager 10 englehop for at få blodomløbet i gang, er altsammen med til at skabe en kultur hvor velvære og sundhed er i fokus.


Firmaarrangementer med fysisk udfoldelse, naturoplevelser og socialt samvær styrker også sundhedskulturen. Det kræver dog at der er grobund for den kultur blandt medarbejderne, og dette kan tage flere år at oparbejde.

Vi tilbyder specialiseret ergonomiundervisning, der er tilrettet jeres branche og jeres virksomhed.


Eksempel: Lastbilchauffører.

Tips og Tricks

Kom godt i gang

Hvis I har medarbejdere der har fået skavanker af deres arbejde, eller hvis Arbejdstilisynet har påpeget problemer med muskel- og skeletbesvær, skærmarbejde, eller træk, skub og løft, så skriv eller ring til fysioterapeut Sally Frantzen på tlf 53 35 33 17.

Vi starter med en samtale om hvorvidt det bedst kan svare sig for jer at lave en ergonomigennemgang på jeres arbejdsplads, eller holde et ergonomioplæg.

Kurser / Foredrag